Bitkoin asocijacija druženje u prirodi

09.08.2017

Dragi članovi,

Dana 29. Jula 2017. Bitkoin Asocijacija Srbije održala je skup u prirodi, na beogradskoj Adi Ciganliji. Roštilj nas je okupio i viljuške su bile u prvom planu.


Dok čekamo da se SegWit zaključa i gledamo kako BTC raste, želeli bi da sa vam podelimo utiske i fotografije sa događaja. Dvadesetak članova je budno nadgledalo pravljenje roštilja od strane bivšeg i sadašnjeg predsednika Asocijacije, a da je sve bilo ukusno, možete se uveriti na slikama.


Očekivano, SegWit je bio glavna tema međusobnih diskusija, i kako to biva u btc zajednici, ukrstila su se mišljenja iz sveta rudarenja, trgovine, razvoja aplikacija i regulacije kriptovaluta. Okupljanja zaljubljenika i profesionalaca u oblastima kriptovaluta i blokčejna biće i naš budući cilj.


Asocijacija će se potruditi da osim edukativnih događaja organizuje i ovakve, manje formalne sastanke naših članova. Ipak, ne možemo garantovati da će vam se koini udvostručiti i posle sledećeg događaja. Javite nam kako vam je bilo, i kakvi su vaši utisci sa okupljanja.Puno pozdrava,
Mlađa, Alex, Džon, Žile, Arvin